За урок! Тарикат-Измамник лъсна върху билборд на срама

0

Билборд на срама привлича погледите на шофьорите на Околовръстното шосе, на метри от разклона за „Банкя“. На него собственик на столична рекламна агенция е изтипосал бизнесмен менте, завлякъл го със 7000 лева.

„Пазете се, измами ме! Пламен Атанасов, бивш собственик на магазин за паркет, мами, взима парите и бяга!“, пише на сензационния билборд, който е единствения в България и цяла Европа…

Мъжът от билборда е доскоро никому неизвестният Пламен Атанасов. Въпросният тип се прочу, като се обясни в любов на известната на себе си и роднините си чалга певица Дебора, която редува микрофона с друга „престижна“ длъжност – разносвачка на табелата между рундовете в шоуто „Сблъсък“.

Измамникът Атанасов, приятел на фолк-звездата Дебора, възложил на рекламна агенция няколко големи билборда на ключови кръстовица в София.

На практика любовните билбордове са от изпълнителя на поръчката, тоест от мен, а не от Атанасов“, опозори бившия чичко-паричко на Дебора собственикът на агенцията Йордан Цанов.

Към него Атанасов, който се изживява като голям паралия, заборчал със 7000 лева, натрупани и от куп други поръчки към рекламната му фирма. Бизнесменът имал развит бизнес с паркети и с това завлякъл много познати. Не доставял поръчаната стока, не връщал и заплатените за нея пари. С парите Атанасов се правел на „голям“ мъж пред любовницата си Дебора и я водел на екзотични пътешествия по света.

Срещу измамника собственикът на рекламната агенция е завел преписка в 8-о РПУ. Билборда иска да прикани и всички други измамени да потърсят помощ и да не се оставят в ръцете на въпросния пичага…

Коментирай