Искате вечно семейно щастие? Ето го тайнственото растение…

0

Всички обожаваме стайните цветя, но много от нас са твърде заети и нямат време за полагане на много грижи. Е, ние решихме да Ви представим истинският хит за семейно щастие – „бамбукът на щастието“.

Уникалния вид, който придава и придаването на свежест в интериора, правят бамбукът идеалния талисман на всеки дом!

Бамбукът е многогодишно растение от семейството на тревите. Може да бъде в тревовиден или дървовиден вид, но повечето предлагани видове по пазара са от дървовиден тип. Има кухи и възлести стъбла, а листата му са около 10см.

Растението на щастието обича светли, прохладни и добре осветени помещения, а в последно време е много разпространен по оранжериите. Температурата, която ще изисква растението от вас е около 16-17 градуса и висока влажност на въздуха.

bambuk2

Бамбукът е популярен като източник на щастие и благополучие и много предпочитан талисман за всеки дом, но разбира се, изискващ грижи и старание за пълно щастие и късмет. И още повече, ако растението е подарено от сърце, смята се че, дарбата му се засилва многократно!

Ние, екипът на Сеир.Медия Ви съветваме още тази седмица да си подарите едно „бамбуче“ на Вас и на най-близкото Ви приятелско семейство.

Коментирай