Медсестра от Кърджали каза „Не“ на гледането на старци“ и изигра главна роля… в аматьорски п*рно филм

0

Медицинската сестра Ю. И., която завършила с отличие Медицинския колеж в Хасково от Кърджали каза „Не“ на гледането на старци в Германия и откликна на поканата за участие в аматьорски п*рнофилм срещу хонорар от 1 500 евро на сеанс.

Нашенката тръгнала на гурбет преди 3 години, като през повечето време гледала възрастни и болни хора. Парите все не й достигали, а й цялата й енергия оставала в стаите на немощните германци.

Скоро получила оферта – местни лекари търсели българки за аматьорски п*рнофилми.Всъщност, предложенията били много и се разпространявали в Интернет. Най-често обявите са от французи, германци и англичани… Германците например дават на актриса по 3 бона възнаграждение за филм, но си имат и сериозни изисквания към мераклийките за бързо забогатяване. Дамите трябва да са до 30 години, да не са по-високи от 1,80 м и да не тежат над 90 кг. Черната коса и пъстрите очи са предимство и са за допълнително заплащане…

Индивидуално уговаряне с кандидатката за цена става след като тя им прати по електронната поща поне една своя снимка в цял ръст, размерите си и описание на какво е съгласна да се подложи пред камера.

Медицинската сестра се престрашила за дебюта пред камерите, но отхвърлила последващите оферти, дори срещу по-висок хонорар. Опасявала се, че все някой ден п*рното ще се появи в родния й край.

Категории: Ново,ПО СВЕТА

Коментирай