Тайните на перфектната целувка

0

В кой момент си казваш „това ще е човекът!“? Кога тялото ти потръпва от възбуда и човекът до теб се превръща в наркотик, от който искаш още и още.. и още.. и още? Устните, погледът, целувките!

За много хора целувките са просто нещо, което правиш, за да покажеш на някого своите чувства, емоции. Първият допир до целувката, обаче, променя всичко! Ароматът на човека до теб, вкусът на устните му, топлината му, начинът по който те приема до себе си! Целувката – дълго мечтана или спонтанна и непринудена!

Перфектната целувка е различна за всеки един човек! Не бива да се смята, че тя е само физическо докосване между двама. От перфектната целувка те побиват тръпки, не можеш да отлепиш устни от любимия/любимата.

Няколко неща могат да погребат надеждите не само за перфектна целувка, но и за следваща такава:

  • Лош дъх – Има хиляди статии в Интернет, които молят уважаемите потребители – кандидат „най-добри целувачи“ да спазват лична хигиена, да държат далеч от себе си всякакъв вид чесън, лук! Възнамеряваш ли да се целуваш – запази се с дъвка или бонбон, или освежител!
  • Пренавиване и излишна слюнка – Да, искате целувката да бъде незабравима и да остави вашия човек без дъх – разбираемо, всеки го желае. Но моля Ви – опитайте да го направите чрез възбудата, която ще оставите по цялото му/й тяло, а не със слюнка по цялото му/й лице! Помнете, че сте човек, който може да покаже много дори само с една целувка, а не куче, което буди стопанина си рано сутрин!
  • Не правете неща, за които нямате представа как се правят! – Не искате да отхапете езика или устните на любимия/любимата, нали?

Много повече основни неща можете намерите в статията ни „Първата целувка – най-важната стъпка в една връзка“.

За перфектната целувка устните трябва да са топли и влажни. Не бива тя да е дива и съпроводена с много езици, прехапвания и засмуквания! Не пипайте партньора си, така сякаш му казвате, че искате да го/я вкарате в леглото! Използвайте ласките, за да я/го накарате да иска повече всеки следващ път! Така всяка следваща целувка ще бъде перфектна и толкова силно желана, че сърцето ви ще трепка само когато се сетите за нейния/неговия аромат, докосвания, устни и движения. Запомнете – Целувката слива не само устни, а емоции! Емоции и чувства! От всяка следваща целувка ще научавате по нещо ново, ще опитвате нещо ново!

Има целувки, които се помнят цял живот – всеки един детайл, всяко едно движение! Не се тревожете, че нямате опит или партньорът ви е по-добър от вас, оставете нещата да се случат и не прекалявайте! Дръжте тръпката на възможно най-високо ниво! Карайте партньорът ви да иска още .. и още .. и още!

Коментирай