СЕИР в Кърджали! Хваната в изневяра обра шамарите и остана по пижами на улицата

0

Мъж от Кърджали спипа жена си в обятията на комшията си и ги спука от пердах.

Рогоносецът хванал неверниците в изневяра, изкарал жена си на улицата и я оставил…по пижами на студа. Разбудени от писъкът й съседи извикали полиция, за да поправят образувалата се свада. Не след дълго патрулката дошла и прибрали жената, за да я скрият, а мъжът останал да пише обяснения в РПУ. На палавия съсед е оказана медицинска помощ.

Съпругът отдавна подозирал половинката си и решил да скалъпи хубав трик, за да я хване в крачка.
Семейството се събрали на масата, вечеряли и легнали да спят. Жената, изпипана в действията си, се преструвала на заспала, изчакала известно време докато се увери,че мъжът й е заспал и тихичко се измъкнала по нощница при съседа, който страстно я чакал.

Оказало се обаче, че любящият съпруг не спял, а само това чакал. Той също се престорил на заспал, а когато тя станала и се промъкнала в съседния апартамент, той станал и я проследил. Той изчакал двамата да се отдадат на буйни страсти и връхлетял в спалнята на съседа, хващайки двамата на калъп. Измаменият се хвърлил върху грешниците и започнал да ги налага, а жена му пищяла като обезумяла. След няколко стабилни шамара той я изхвърлил по пижами пред блока, като преди това здраво ступал любовника й. Последвал грандиозен скандал пред разбудената от виковете на жената махала, съпругата изпаднала в шок. Полицията разпитва и двете страни по случая.

Коментирай