Чудодейна подмладяваща рецепта? Убедете се сами!

На пазара съществуват множество кремове за подмладяване, процедури за повдигане, всякакви медикаменти за женската суета. Но какво по-хубаво и ефикасно от народната медицина, която множество пъти е показала своето превъзходство над модерната?
Днес, ние от Сеир Медия, сме решили да ви представим една доста нашумяла рецепта за магически резултати. Продуктите са битови и достъпни, което също й дава преднина над скъпите медикаменти.
Хора, които са я пробвали, казват, че благодарение на нея са подобрили зрението си, та дори и вида на кожата си. Споделят,че кожата става по-еластична, жизнена и младежка.
Сместа се приготвя лесно, в домашни условия, а ето и рецептата за нея:

200 гр. ленено масло

4 средно големи лимона

3 глави чесън

1 килограм мед

Начин на приготвяне:

Лимоните заедно с кората се нарязват и към тях се добавя чесънът, който трябва да е предварително смачкан. Към тази смес се добавят медът и лененото масло, след което всичко се разбърква с дървена лъжица (металната убива полезните вещества). Полученият лек се прелива в чисти стъклени бурканчета с капачки.
Препоръчително е сместа да се съхранява в хладилник. От чудодейния еликсир се приема по 1 супена лъжица преди всяко хранене. След като количеството свърши, можете да си приготвите още.

Надяваме се да сме били полезни!


Категории: ДОКТОРА КАЗВА

Коментирай